A chocoMe Kft. külpiaci megjelenése


A chocoMe azzal a céllal jött létre, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét.
A hibátlan alapanyagokból készült, páratlan íz világú csokoládék készítése során rendkívüli figyelmet fordítunk a feltétek elhelyezése során az esztétikumra, mely mára a chocoMe csokoládék védjegyévé vált.

A projekt keretében sikeresen megvalósítottuk a termékeink külföldi piacra jutását, azaz „édesség gyártása” tevékenységünket fejlesztettük.

A projekt keretében a Salon du Chocolat kiállítás sorozat 4 különböző helyszínén – London, Párizs, Brüsszel, Milánó - ismertethették meg a céget és a termékeinket.

A chocoMe Kft. külpiaci megjelenése című projekt során a cég külföldi piacra lépését segítette elő a világ leghíresebb édesipari kiállítás sorozaton való részvétellel, piackutatással, honlap fejlesztéssel illetve tanácsadással.

A piackutatás magában foglalta a termék- és szolgáltatás elemzést, igény felmérést a célpiacokon, SWOT analízist, versenyképességi vizsgálatot.

Az exporttevékenységünk fejlesztése érdekében tanácsadást is igénybe vetünk.

A szerződött támogatás összege 9 000 000 Ft, azaz kilencmillió forint, a támogatás mértéke 50% volt. A projekt azonosítója: GINOP-1.3.1-15-2015-00272. A projekt fizikai befejezésének tényleges időpontja 2016.08.31.